Een sterk lokaal verhaal

Wat Jong VLD regio Turnhout ondertussen bewezen heeft is dat je een positief, liberaal verhaal kan opbouwen in een zeer moeilijke regio. Al jarenlang boeren de afdelingen van Open VLD in onze regio niet zo goed, maar ondertussen zien wij bij Jong VLD regio Turnhout wel elke maand nieuwe geïnteresseerde jongeren verschijnen. Het verhaal van Jong VLD regio Turnhout werkt, door lokaal zichtbaar te zijn, sterke liberale opinies te publiceren en ons in te zetten voor lokale goede doelen.

Nu is de volgende stap om ons liberalisme verder uit te bouwen. Ik wil graag mijn expertise van het opstarten van organisaties en het verbreden van netwerken inzetten om in de provincie Antwerpen meer, sterkere en goede afdelingen op te zetten en te ondersteunen. Over (bestaande) grenzen heen zoals we dit in Turnhout deden.

Verder wil ik de stem van de Turnhoutse regio, de Kempische regio en de rest van de provincie duidelijk laten horen op nationaal niveau. Ik geloof, net als het team van Turnhout en de Kempen dat we een unieke kans hebben als jongeren om vooruit te gaan. Daarvoor hebben wij wel de beste mensen nodig in het nationale bestuur, en de Kempen is er deze generatie rijk aan! Ik kijk dan ook graag uit om met het bestuursteam vanuit de regio Turnhout en de Kempische afdelingen om dit verhaal te schrijven. Ik hoop dan ook op jouw steun bij de verkiezingen eind november!