Nationale verkiezingen

Eind september kondigde ik het al aan, mijn beslissing om mijzelf kandidaat te stellen voor de nationale raad van bestuur van Jong VLD. In de loop van de volgende weken wil ik graag met iedereen het gesprek aangaan wat Jong VLD, en het jong liberalisme voor hem, haar of hen kan betekenen.

Geschiedenis

Toen eind 2015 bleek dat er verschillende jongeren in de Turnhoutse regio terug actief wilden worden in een Jong VLD afdeling was voor mij en de groep al snel duidelijk dat we verder wilde kijken dan een Turnhoutse afdeling. Vandaar dat we kozen voor een grensoverschrijdend project en kreeg deze de naam Jong VLD regio Turnhout. Als startend voorzitter ben ik dan ook zeer trots voor de bakens die ondertussen zijn verzet onder mijn bestuur, en het bestuur van Tim Vergossen. Ik kijk ook graag uit om verder samen te werken met het bestuur van onze nieuwe voorzitter in de regio Turnhout.
Voor meer informatie over Jong VLD regio Turnhout verwijs ik graag naar onze website en facebookpagina 

Speerpunten
Met de speerpunten lokale verankering en inclusieve maatschappij wil ik graag het gesprek aan gaan met Jong VLD leden en geïnteresseerde in het (jong) liberalisme. Wat kan ik als bestuurder voor jou betekenen in het nationale bestuur.

Lokaal <-> nationaal
Lokaal ben ik zeer actief voor de partij BEERSEplus, dat wil niet zeggen dat deze partij een spin-off zou zijn van de vroegere Open VLD en sp.a afdelingen uit Beerse. BEERSEplus is een lokale partij die mensen van verschillende strekkingen en onafhankelijke samenbrengt die willen werken aan een POSITIEF verhaal voor Beerse. Wie, welke partijkaart heeft speelt bij ons op lokaal niveau totaal niet! In mijn eigen dorp is er gewoon nood aan mensen die vertrekken vanuit een positieve ideologie die onze gemeente vooruit willen hebben. Daarom dat ik mijn steun op lokaal niveau graag geef aan BEERSEplus, zij zijn de enige partij die consequent een positief verhaal vertelt.