In de media

2017

6 april: GVA: Workshops diversiteit in gezinsvormen

In 2017 lanceerde ik workshops rond diversiteit in gezinsvormen voor kinderen vanaf 5 jaar. 

20 april: voorstelling lijst BEERSEplus 

Eind april 2017 stelde BEERSEplus haar vernieuwde ploeg, huisstijl en website voor aan de pers.

20 mei: JVLD Turnhout: regenboogzebrapad

Jong VLD regio Turnhout vraagde voor een dynamisch beleid op maat van LGBTi+ in de regio Turnhout

19 september: GVA: Reactie homofoob geweld

Wat kan de stad Turnhout doen na het recente incident rond homofoob geweld. 

2016

16 april: Jong VLD regio start terug op.

Op 09 april nam Jong VLD regio Turnhout een doorstart met een geslaagde eerste activiteit in de vorm van een openingsreceptie. In totaal waren er een 70-tal aanwezige gasten.

21 mei: ACLVB breekt door op bedrijf in Turnhout

In het Turnhoutse zijn het ACV en het ABVV traditioneel de grootste vakbonden. Het ACLVB, de liberale vakbond, is bij vele werknemers ongekend. Toch is het ACLVB erin geslaagd om bij Hamal in Turnhout 20% van de stemmen te behalen.

2014

04 maart: EHV voorstelling roze stembusakkoord

Met het Roze Eindhovense stembusakkoord vraagt COC Eindhoven aandacht voor 9 thema’s die onze organisatie nauw aan het hart liggen.

07 maart: EHV Roze Zaterdag Eindhoven 2014

Op zaterdag 5 juli 2014 vindt de officiële Roze Zaterdag van Nederland plaats in Eindhoven. Het wordt in Eindhoven een drie daags evenement. Het thema van Roze Zaterdag Eindhoven is ‘Diversiteit kleurt je leven

14 april: Nieuw bestuur voor COC Eindhoven

Tijdens een goedbezochte Algemene Ledenvergadering van COC Eindhoven kozen de  leden op 13 april jl. een nieuw bestuur bestaande uit Jeroen Vermeiren, Thea Smits, Pedro Daniëls en Ivar Voets. Jelle Scheepens stelde zich beschikbaar als aspirant- bestuurslid. 

18 april: EHV Werkgroep tolerenatie en respect van start

Naar aanleiding van islamfoob en homofoob geweld start de gemeente Eindhoven met een werkgroep die draait rond tolerenatie en respect in de stad.

2010

16 april: Klein Detail presenteert “het grote rapport

lein Detail vzw, de Kempische Wel Jong Niet Hetero afdeling deed in maart een grootschalig onderzoek bij de “Kempische Holebi Jongeren” Aan deze enquête zijn 134 jongeren begonnen

05 mei: Stadsregio Turnhout hangt de regenboogvlag uit

De Regenboogvlag (symbool voor holebirechten) zal tijdens de regenboogweek vanaf maandag 10 mei tot maandag 17 mei aan de gemeentehuizen van de stadsregio.

01 juni Klein Detail lanceert nieuw project “Project Fly-inn”

Voor holebi jongeren is de drempel meestal toch nog te groot om zomaar naar onze werking te komen.  Dankzij een nieuw project komt hier verandering in!

2009

01 september: Holebi-jongeren heropenen lokaal in Turnhout

Klein Detail -Wel Jong Niet Hetero Turnhout, de holebi jongerenvereniging tot 30 jaar in de Kempen heropent op zaterdag 3 oktober hun eigen KD-lokaal in de kwakkelstraat 71 met een feestelijke avond met een receptie.